Month

декември 2014

Потпишани договорите за реализација на предлог проекти за зачувување на природата во Брегалничкиот регион во рамки на првиот повик за Задруженија на ПЗП

На 25.12.2014 година во Кочани беа потпишани договорите за финансирање на предлог-проекти меѓу Програмата за зачувување на природата во Македонија (ПЗП) и...
Прочитај Повеќе

Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Програмата за зачувување на природата во Македонија и ЈП Македонски шуми

Програмата за зачувување на природата во Македонија континуирано се стреми кон вклучување на сите заинтересирани страни во активностите на Програмата, а со...
Прочитај Повеќе

Втор блок предавања на Шумарскиот факултет во Скопје од страна на проф. д-р Јурген Бласер од Факултетот за земјоделски, шумарски науки и храна во Берн

Bо периодот од 1 до 3 декември 2014 година се одржа вториот блок предавања на Шумарскиот факултет во Скопје од страна на...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...