Month

јуни 2023

Во Берово и Пехчево сe одржаа јавни расправи по Нацрт-планот за управување со заштитен предел „Малешево“ и Нацрт-извештајот за стратегиска оцена на животната средина за нацрт планот за управување со ЗП Малешево

Министерството за животна средина и просторно планирање, во соработка со управувачот на Заштитен предел Малешево – Јавно претпријатие „Национални шуми“, на 22.06.2023...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...