Month

октомври 2013

Процесот на подготовка на Просторен план за Брегалничкиот регион презентиран пред градоначалниците

На 27.10.2013г во Виница, на редовната седница на Советот за развој на Источниот плански регион, пред градоначалниците од регионот беше презентиран процесот...
Прочитај Повеќе

„Анализа на недостатоци во еколошките податоци за подрачјето на сливот на река Брегалница“

Краен рок : 28.10.2013  Референтен број 0205-257/3/2013 Центарот за развој на Источен плански регион објавува оглас за доделување на договор за јавна набавка за „Анализа...
Прочитај Повеќе

Првична анкета за свеста за зачувување на природата и познавање на Програмата за зачувување на природата во Источнен плански регион

Согласно дефинираните насоки од Стратегијата за комуникација на Програмата за зачувување на природата во Макеоднија, во текот на септември-октомври се реализира првично...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...