Month

август 2020

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на градежни работи со предмет: „Реконструкција на постоечка ограда на ловиште Полаки Кочани“

Краен рок : 15.09.2020  Референтен број 03/07/2020 Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија – фаза 2, ги поканува заинтересираните субјекти да...
Прочитај Повеќе

Јавна расправа по Нацрт-Одлука за прогласување на дел од Осоговски Планини за заштитен предел

Министерството за животна средина и просторно планирање ја поканува заинтересираната јавност да присуствува на јавна расправа по Предлог актот за прогласување на...
Прочитај Повеќе

Започнува кампањата за прогласување на Осоговските Планини за заштитен предел

Министерството за животна средина и просторно планирање во соработка со Македонско еколошко друштво, Јавното претпријатие „Национални Шуми“ и општините во идното заштитено...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...