Month

јуни 2014

Посета на амбасадорот на Швајцарската конфедерација на локалната канцеларија на ПЗП во Македонија

На 17 јуни 2014 година, амбасадорот на Швајцарската конфедерација  во Република Македонија Н.Е. Стефано Лазарото оствари работна посета на Пехчево. Во рамки...
Прочитај Повеќе

Потпишан договорот за изработка на „Анализа на недостатоци во еколошките податоци и изработка на карта на еколошка сензитивност за подрачјето на сливот на река Брегалница“

Центарот за развој на Источен плански регион и Деконс – ЕМА го потпишаа договорот за изработка на „Анализа на недостатоци во еколошките...
Прочитај Повеќе

Потпишан договорот за изработка на „Стратегија за развој на туризмот во Источен плански регион со акционен план (2015 – 2024)“

Центарот за развој на Источен плански регион и Идеа О.К. потпишаа договорот за изработка на „Стратегија за развој на туризмот во Источен...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...