Month

октомври 2022

Резултатите од Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија (ПЗП) презентирани на 6ти Конгрес на еколозите со меѓународно учество

Шестиот Конгрес на еколозите со меѓународно учество, се одржа во Охрид од 15-18 октомври, во организација на Македонско еколошко друштво (МЕД). Во...
Прочитај Повеќе

Новата опрема и теренски возила ќе придонесат за ефикасно управување со заштитените подрачја „Осоговски Планини“ и „Малешево“ од страна на ЈП Национални шуми

Денеска на Пониква, на Осоговските Планини се промовираа новата опрема и теренски возила за управувачот со заштитените подрачја Осоговски Планини и Малешево...
Прочитај Повеќе

Студиско патување во Грција за запознавање со состојбата на екосистемите и екосистемските услуги

Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија (ПЗП), од 28-ми до 30-ти септември организираше студиска посета во  Грција. Целта на патувањето...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...