Month

јануари 2014

Агенцијата за планирање на просторот го објавува огласот за прибирање на понуди за изработка на експертски елаборат: „Сообраќај и сообраќајна инфраструктура на Источен плански регион“

Краен рок : 16.01.2014 Референтен број 22/2013 Агенцијата за планирање на просторот го објавува огласот за прибирање на понуди за изработка на експертски...
Прочитај Повеќе

Агенцијата за планирање на просторот го објавува огласот за прибирање на понуди за изработка на експертски елаборат: „Шуми, шумарство и ерозија во сливот на реката Брегалница“

Краен рок: 17.01.2014 Референтен број 23/2013 Агенцијата за планирање на просторот го објавува огласот за прибирање на понуди за изработка на експертски елаборат:...
Прочитај Повеќе

Агенцијата за планирање на просторот го објавува огласот за прибирање на понуди за изработка на експертски елаборат: „Минерални суровини и експлоатација на минерални суровини во сливот на реката Брегалница“

Краен рок : 15.01.2014 Референтен број 21/2013 Агенцијата за планирање на просторот го објавува огласот за прибирање на понуди за изработка на експертски елаборат:...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...