Day

јули 8, 2015

Изработка на Нацрт просторен план на Источниот плански регион

prostoren_plan1_1000x706

Просторниот план на Источниот плански регион е втор по важност стратешки документ по Просторниот план на Република Македонија. Во овој план, зачувувањето на биолошката разновидност ќе биде еден од основните столбови врз кои ќе се темелат насоките за идната правилна намена, уредување и управување со просторот на регионот. Со изработката на овој документ, Програмата ќе го поддржи и ќе го промовира концептот за одржлив развој во Источниот плански регион.  

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...