Tag

инфо ден

Инфо ден за појаснување на Повикот за предлози на Здруженија за проекти за зачувување на природата во Брегалничкиот регион

Во  Кочани на 23.09.2014 година се одржа Инфо ден за појаснување на Повикот за предлози на Здруженија за проекти за зачувување на...
Прочитај Повеќе

Инфо ден за појаснување на Повикот за предлози за Едукативен центар за зачувување на природата во Брегалничкиот регион

На 13.04.2014 година во  рибник „Слив“ Виница се одржа Инфо ден за појаснување на Повикот за предлози за Едукативен центар за зачувување...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...