20
Окт
2014

Инфо ден за појаснување на Повикот за предлози на Здруженија за проекти за зачувување на природата во Брегалничкиот регион

DSC_0003_1000x667

Во  Кочани на 23.09.2014 година се одржа Инфо ден за појаснување на Повикот за предлози на Здруженија за проекти за зачувување на природата во Брегалничкиот регион. На настанот присуствуваа претставници од Здруженија кои своите активности ги реализираат во Брегалничкиот слив. Членовите на Проектниот тим за координација најпрво ги запознаа присутните со целите и активностите на Програмата за зачувување на природата во Македонија, а потоа дадоа појаснување на Насоките за пријавување и форматот за пријавување кој треба да се пополни од страна на заинтерсираните Здруженија. Во вториот дел од настанот, се отвори дискусија со цел учесниците на Инфо да добијат попрецизни појаснувања, што ќе придонесе за изработка на поквалитетни проектни предлози.

DSC_0013_1000x667

Повикот веќе е објавен и крајниот рок за доставување на предлози е 30 октомври 2014г.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...