Tag

договор

Реобјава:Повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Реконструкција на старата училишна зграда во село Негрево-Општина Пехчево

Краен рок : 27.10.2015  Референтен број 09-1456/2 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, општина Пехчево повторно објавува јавен повик...
Прочитај Повеќе

Потпишан договорот за изработка на „Анализа на недостатоци во еколошките податоци и изработка на карта на еколошка сензитивност за подрачјето на сливот на река Брегалница“

Центарот за развој на Источен плански регион и Деконс – ЕМА го потпишаа договорот за изработка на „Анализа на недостатоци во еколошките...
Прочитај Повеќе

Потпишан договорот за изработка на „Стратегија за развој на туризмот во Источен плански регион со акционен план (2015 – 2024)“

Центарот за развој на Источен плански регион и Идеа О.К. потпишаа договорот за изработка на „Стратегија за развој на туризмот во Источен...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...