02
Јан
2014

Агенцијата за планирање на просторот го објавува огласот за прибирање на понуди за изработка на експертски елаборат: „Шуми, шумарство и ерозија во сливот на реката Брегалница“

Краен рок: 17.01.2014 Референтен број 23/2013

Агенцијата за планирање на просторот го објавува огласот за прибирање на понуди за изработка на експертски елаборат: „Шуми, шумарство и ерозија во сливот на реката Брегалница“ за изработка на Просторен план на Источен плански регион во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...