Tag

Центар за развој

Програмата и партнерите

Programme-and-Partners

За успешно спроведување и одржливост на Програмата за зачувување на природата во Македонија, постојано се изведуваат активности за јакнење на техничките, методолошките, комуникациските и раководните капацитети на партнерите во делот на зачувувањето на природата.

Целта на Програмата е Центарот за развој на Источен плански регион, како стратешки партнер, во иднина да биде препознаен како предводник во зачувувањето на природата во регионот, преку јакнење на неговите капацитети.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...