18
Јун
2014

Потпишан договорот за изработка на „Стратегија за развој на туризмот во Источен плански регион со акционен план (2015 – 2024)“

DSC_0042_1000x667

Центарот за развој на Источен плански регион и Идеа О.К. потпишаа договорот за изработка на „Стратегија за развој на туризмот во Источен плански регион со акционен план (2015 – 2024) со што и официјално ќе се започне со спроведување на оваа програмска активност од Програмата за зачувување на природата. Изработката на Стратегија за развој на туризмот во Источен плански регион со акционен план (2015 – 2024) ќе вклучува и изработка на Студијата за состојбата со потенцијалите за развој на туризмот во ИПР. Со изработката на овие два стратешки документи ќе се даде оцена на досегашниот туристички развој во Источниот плански регион, а воедно ќе се предложат и насоки за иден развој на туризмот во следните 10 години кои ќе се засноваат на принципите за одржлив развој.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...