20
Апр
2014

На Шумарски факултет во Скопје ќе се одржат блок предавања на тема „Интегрирано стопанисување со шумите и климатски промени“

mali_proekti_1024x768

На 23 и 24 април 2014 година (средна и четврток) од 10.00 до 12.00 часот во амфитеатар бр. 17 на Шумарски факултет во Скопје ќе се одржат блок предавања на тема „Интегрирано стопанисување со шумите и климатски промени“.

Предавањата ќе ги одржи проф.д-р Јурген Бласер од Факултетот за земјоделски, шумарски и науки за храна при Универзитетот за применети науки во Берн, Швајцарија.

Предавањата се од отворен тип за студентите, професорите, стручните лица и  сите заинтересирани за областа шумарство и животна средина.

Предавањата се овозможени од Програмата за мобилност Еразмус и се поддржани од Програмата за зачувување на природата во Македонија, како дел од интервенцијата за соработка помеѓу Шумарскиот факултет од Скопје и  Факултетот за земјоделски, шумарски и науки за храна при Универзитетот за применети науки во Берн, Швајцарија.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...