09
Апр
2022

Јавен повик за набавка на службена униформа за чуварска служба за заштитените подрачја Осоговски Планини и Малешево

Краен рок : 28.04.2022 Референтен број 02-221/2

Јавното претпријатие Национални шуми партнер спроведувач на Програмата за зачувување на природата во Република Северна Македонија (ПЗП), проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC), објавува јавен повик за набавка на службена униформа за чуварска служба за заштитените подрачја Осоговски Планини и Малешево. Повикот го спроведува во рамки на проектот Зајакнување на капацитетите на ЈП “Национални шуми” за одржливо управување со заштитени подрачја “Осоговски Планини” и “Малешево”.

Заинтересираните субјекти потребно е да ја достават целокупната документација во електронска форма на е-маил адресата: beti.angelovska@mkdsumi.com.mk и по пошта или лично на следнава адреса: ЈП Национални шуми бул. Климент Охридски бр 68, 1000 Скопје, не подоцна од 28.04.2022година до 14:00 часот.

Документација за јавниот повик, вклучувајќи ги и критериумите за евалуација се достапни на интернет страната на ЈП Национални шуми www.mkdsumi.com.mk, како и на Програмата за зачувување на природата во Република Северна Македонија: http://www.bregalnica-ncp.mk/javni-povici/.

Заинтересираните субјекти може да поставуваат прашање исклучиво во пишана форма на следнава е-пошта: beti.angelovska@mkdsumi.com.mk најдоцна до 21.04.2022 година.

Јавниот повик може да го преземете на следниот линк: Јавен повик

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...