08
Фев
2012

Втора работилница од Програмата за зачувување на природата во Македонија

Regionalna_rabotilnica_13Во периодот од 8 до 10 февруари 2012 година во Берово, во хотел „Манастир“ ќе се одржи втората работилница од Програмата за зачувување на природата во Македонија односно работилница на која ќе се разработуваат можните интервенции од Програмата кои се очекува да имаат локални/микрорегионални ефекти во областите: прогласување на заштитено подрачје во Брегалничкиот регион и воспоставување основи за развој на еко село. Повеќе информации за работилницата може да најдете во поканата и агендата кои се дадени во прилог на оваа информација.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...