25
Јан
2012

Прва работилница од Програмата за зачувување на природата во Македонија

Rab1-0Во периодот од 25 до 27 јануари 2012 година во хотел „Оаза“ – Штип ќе се одржи првата работилница од Програмата за зачувување на природата во Македонија. На оваа работилница  ќе  се разработуваат активностите од Програмата  кои  се очекува  да  имаат  регионални  ефекти  во  областите  на  просторното  планирање, развојот  на  туризмот,  јавна  кампања  и  прекугранични  иницијативи. На работилницата ќе учествуваат претставници на општините од источниот плански регион, министерства, државни агенции, институции и здруженија на граѓани. Во прилог на оваа информација, подолу дадени се поканата и агендата за оваа работилница.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...