Tag

јавен повик

Јавен повик за предлози на здруженија за имплементирање на проекти за одржливо користење на природните ресурси во сливното подрачје на река Брегалница

  Краен рок : 03.07.2019  Референтен број 05-229/2 Центарот за развој на Источен плански регион објавува повик за учество на Здруженија кои се...
Прочитај Повеќе

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за изведба на работи, со предмет: „Воспоставување на етно-еко парк во општина Чешиново-Облешево“

Краен рок : 27.12.2018  Референтен број 05-399/3 Центарот за развој на Источен плански регион (ЦРИПР) ги поканува заинтересираните компании да достават понуди во...
Прочитај Повеќе

Реобјава:Повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Реконструкција на старата училишна зграда во село Негрево-Општина Пехчево

Краен рок : 27.10.2015  Референтен број 09-1456/2 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, општина Пехчево повторно објавува јавен повик...
Прочитај Повеќе

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Реконструкција на старата училишна зграда во село Негрево-Општина Пехчево

Краен рок : 06.10.2015  Референтен број 09-1365/2 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, општина Пехчево објавува јавен повик за...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...