Tag

стара училишна зграда

Jавен повик за „Спроведување на специфична кампања во Источен плански регион за придобивки од прогласување на заштитени подрачја“

Closing date : 28.07.2016  Reference No.0507‐280/2/2016 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, Центарот за развој на Источен плански...
Read More

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Регулација на река Киселица – општина Пробиштип

Closing date : 16.09.2015  Reference No. 0205-269/2/2015 Центарот за развој на Источен плански регион објавува оглас за доделување на договор за јавна набавка на работи:...
Read More

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Санација и дислокација на десен колектор во село Оризари – општина Кочани

Closing date : 27.07.2015  Reference No. 02/2015 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, Центарот за развој на Источен...
Read More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...