Tag

стара училишна зграда

Jавен повик за „Спроведување на специфична кампања во Источен плански регион за придобивки од прогласување на заштитени подрачја“

Краен рок : 28.07.2016  Референтен број 0507‐280/2/2016 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, Центарот за развој на Источен плански...
Прочитај Повеќе

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Регулација на река Киселица – општина Пробиштип

Краен рок : 16.09.2015 Референтен број 0205-269/2/2015 Центарот за развој на Источен плански регион објавува оглас за доделување на договор за јавна набавка на работи: Регулација...
Прочитај Повеќе

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Санација и дислокација на десен колектор во село Оризари – општина Кочани

Краен рок: 27.07.2015  Референтен број 02/2015 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, Центарот за развој на Источен плански регион...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...