Tag

работилница

Втора работилница во рамки на подготовка на Стратегијата за развој на туризмот во ИПР со акционен план (2015 – 2024)

Во Штип, на 31.10.2014 година се одржа втората работилница со заинтересираните страни за подготовка на Студијата за состојбата со потенцијалите за развој...
Прочитај Повеќе

Работилница за „Анализа на недостатоци во еколошките податоци и изработка на карта на еколошка сензитивност за подрачјето на сливот на река Брегалница“

Во периодот од 23.06 до 25.06 2015 година во х.Клепало, Берово, се оддржа работилница  на тимот одговорен за изработка на програмската активност...
Прочитај Повеќе

Прва работилница во рамки на подготовка на Стратегијата за развој на туризмот во ИПР со акционен план (2015 – 2024)

Во Штип, на 06.10.2014 година се одржа првата работилница со заинтересираните страни за подготовка на Студијата за состојбата со потенцијалите за развој...
Прочитај Повеќе

Се одржа втората работилница од Програмата за зачувување на природата во Македонија за развивање на активности на локално/микро регионално ниво

Во периодот од 8 до 10 февруари 2012 година, во хотел ,,Манастир“ – Берово се одржа втората работилница од Програмата за зачувување...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...