Видео галерија

Да го зачуваме Малешево

Да го зачуваме Малешево

Четврта Инстаграм тура

Доживеј го Истокот

Вкусот на Брегалница

Истражи ја Брегалница

Духот на Брегалница

Малешевски Планини – Натура 2000

Долна Брегалница – Натура 2000

Овче Поле – Натура 2000

Едукативен центар за зачувување на природата во с.Негрево

Прирачник за алтернативни методи за контрола на Varroa destructor

Отстранување на легло

Затворање на матицата во кафез

Рамка изолатор

Ченгино Кале

Долна Брегалница

Осогово и лично и различно

#InstaTour No.3 - Ден 1

#InstaTour No.3 - Ден 2

#InstaTour No.2 - Ден 1

#InstaTour No.2 - Ден 2

#InstaTour низ #БрегалничкиСлив

Видео за пчеларство

Одржливо производство на ориз

Биолошка разновидност

Одржливо управување со шумите

Чекор понапред во зачувувањето на природата

Integrated forest management and climate change by Prof. Dr. Jürgen Blaser

“International forest policy at global level” by Prof. Dr. Jürgen Blaser, BFH/HAFL

Bregalnica – Nature Conservation Programme in Macedonia 2014

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...