Tag

јавен повик

Реобјава:Повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Реконструкција на старата училишна зграда во село Негрево-Општина Пехчево

Closing date : 27.10.2015  Reference No. 09-1456/2 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, општина Пехчево повторно објавува јавен повик за спроведување...
Read More

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Реконструкција на старата училишна зграда во село Негрево-Општина Пехчево

Closing date : 06.10.2015   Reference No.  09-1365/2 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, општина Пехчево објавува јавен повик за...
Read More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...