Шумарство

При користење на сите сите документи од полето „Документи на програмата“ задолжително да се цитира изворот – Програма за зачувување на природата во Северна Македонија, финансирана од Владата на Швајцарија, а координирана од Фармахем.

Прирачник за изработка на Регионален план за унапредување на шумите (РПУШ)
Каталог на микрохабитати кај дрвјата
Еколошки прифатливи техники за намалување на екстремни процеси на ерозијата на опожарени шуми
Брошура: Стари-вековни дрвја на Малешевските планини
Развој на студиските програми на УКИМ - Шумарски факултет во Скопје
Екологија и стопанисување со шуми во регионот по горниот тек на Брегалница - Малеш

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...