Програмски активности

Изработка на Национална стратегија за заштита на природата

Прочитај повеќе

Изработка на Анализа на недостатоците во еколошките податоци и карта на еколошката чувствителност на подрачјето на сливот на реката Брегалница

Прочитај повеќе

Воспоставување систем на заштитени подрачја во Брегалничкиот регион

Прочитај повеќе

Развој на туризмот во Источниот плански регион

Прочитај повеќе

Поддршка на практики за заштита на животната средина, техники за заштеда на енергија и обновлива енергија

Прочитај повеќе

Поддршка на мали проекти

Прочитај повеќе

Подобрување на едукативниот систем и воведување на зачувувањето на биолошката разновидност на Шумарскиот факултет во Скопје

Прочитај повеќе

Зајакнување на прекуграничната соработка заради зачувување на природата

Прочитај повеќе

Одржливо земјоделство и зачувување на агробиодиверзитетот

Прочитај повеќе

База на документи

Прочитај повеќе

Програмата и партнерите

Прочитај повеќе

Изработка на Нацрт просторен план на Источниот плански регион

Прочитај повеќе


You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...