Природа

При користење на сите сите документи од полето „Документи на програмата“ задолжително да се цитира изворот – Програма за зачувување на природата во Северна Македонија, финансирана од Владата на Швајцарија, а координирана од Фармахем.

Меден Исток: Здружени пчелари за медена иднина
Алтернативни методи за контрола на Varroa destructor во пчелните семејства
Национална стратегија за заштита на природата (2017-2027)

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...