Мали проекти

 

Добра земјоделска пракса – богат биодиверзитет

Здружението на жени земјоделки „АГРО-ВИНКА“ од Виницa го спроведе проектто во атарот на четири општини Виница, Кочани, Зрновци и Чешиново-Облешево,...
Прочитај Повеќе
Learn More
 

Енергетско ефикасно училиште

Проектот „Енергетско ефикасно учичиште“ го спроведува Регионален центар за засташување – Делчево. Цели на проектот се: преземање на енергетско ефикасни...
Прочитај Повеќе
Learn More
 

Имплементација на термоизолациона фасада на детската градинка ОЈУДГ – Гоце Делчев во општина Виницa

  Проектот „Имплементација на термоизолациона фасада на детската градинка ОЈУДГ – Гоце Делчев во општина Виницa“  го спроведува Здружението на...
Прочитај Повеќе
Learn More
 

Еко слика Зрновци 2015

Имплементатор на проектот е Здружение за рурален развој ЈАВОР – Зрновци. Општа цел на проектот е создавање на услови за одржливо управување,...
Прочитај Повеќе
Learn More
 

Пехчевци горди со водопадите и Равна Река

Имплементатор  на проектот е Организација на жени на Пехчево. Општа цел на проектот е овозможување инфраструктурни услови за зачувување на природата...
Прочитај Повеќе
Learn More
 

Општокорисни функции на шумата и опасноста од шумските пожари и процесите на ерозија во Малешевијата

Овој проект го спроведува Националното здружение на сопственици на приватни шуми и е со времетраење од 25.12.2014 год до 25.10.2015...
Прочитај Повеќе
Learn More
 

Едукативна патека за зaпознавање на природата во брегалничкиот регион

Преку проектот што го спроведува ОХО, ќе бидат интродуцирани разни практики од неформалното образование во поглед на учење за природата...
Прочитај Повеќе
Learn More
 

Инсталација на соларен систем за затоплување на вода во објект ЈОУДГ „Ѕвездички“ – Чешиново, Општина Чешиново-Облешево

Проектот го имплементира Движење за одржлив развој ДОР Кочани. Цел на проектот е промовирање на обновлива енергија преку енергетско –...
Прочитај Повеќе
Learn More
 

Промовирање на интегриран пристап за одржливо управување со карактеристичните природни ресурси во Пехчево

Имплементатор на проектот е Милиеуконтакт – Македонија. Проектот е насочен кон одржливо управување со природните ресурси и зачувување на биоразновидноста...
Прочитај Повеќе
Learn More

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...