Тим лидер:
Марјана Шушлевска – дипл.биолог
eko@farmahem.com.mk
marjana.shushlevska@bregalnica-ncp.mk

Финансиски менаџер
Лидија Мицевска – дипл.економист

Програмски советник
Катерина Атанасовска – дипл.биолог-еколог
katerina@farmahem.com.mk
katerina.atanasovska@bregalnica-ncp.mk

Програмски советник
Цветан Николовски – дипл.инж. за заштита на животната средина, м-р шумарство
cvetan@farmahem.com.mk
cvetan.nikolovski@bregalnica-ncp.mk

Координатор за локални активности
Јасминка Пашалиска Андоновска – дипл. маш. инж.
jasminka@bregalnica-ncp.mk

Програмски советници
Катерина Ивановска М-р економија – Дипл.зем.инж. агроекономија
katerina.ivanovska@bregalnica-ncp.mk

Марија Стерјовска – Магистер по природни науки Дипл.шум.инж.
marija.sterjovska@bregalnica-ncp.mk

Технички асистент
Светлана Илиевска

Проектна канцеларија – Скопје           Локална канцеларија – Пехчево
ул. Кичевска, 1, 1060 Скопје           ул. Равен бр.3/1-3 Пехчево
тел. 02 2031 193; 02 2033 846              тел/фах. 033/ 44 11 01
фах. 02 2031 434   

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...