Екосистемски услуги

При користење на сите сите документи од полето „Документи на програмата“ задолжително да се цитира изворот – Програма за зачувување на природата во Северна Македонија, финансирана од Владата на Швајцарија, а координирана од Фармахем.

Документи:
Проценка и картирање на екосистемски услуги на национално ниво
Проценка и картирање на состојбата на екосистемите на национално ниво
Проценка на состојбата на екосистемите во заштитени подрачја
Екосистеми и екосистемски услуги
Екосистеми и екосистемски услуги (алб)
Shapefiles:
Карта на екосистеми растер
Состојба на екосистемите на национално ниво по 10км
Состојба на екосистемите во Заштитени Подрачја по 5км
Проценка на екосистемски услуги

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...