Други документи

Програма за енергетска ефикасност општина Штип
Програма за енергетска ефикасност на општина Пробиштип
ЛЕАП за општина Берово
Локален еколошки акционен план за општина Пробиштип
Локален еколошки акционен план за општина Македонска Каменица
Локален еколошки акционен план за општина Чешиново - Облешево
Информативен водич „Биодиверзитетот на Малешевските Планини“
Студија за разумно искористување на еко ресурсите на планините Голак и Влаина
Под-стратегија за рурален развој на општина Штип
Под - стратегија за рурален развој на општина Берово
Стратегија за рурален развој на општина Виница
Стратегија за одржлив развој на општина Берово
Стратегија за локален економски развој на општина Берово
План и програма за управување со отпад општина Штип
План за управување со отпад на општина Кочани
План за управување со отпад на општина Пехчево
План за управување со отпад на општина Виница
Стратегија за развој на еко туризам во општина Берово
Маркетинг стратегија за развој на туризмот во општините Ќустендил, Крива Паланка и Штип
Туристички акционен план за општините Штип и Карбинци
Стратегија за развој на рурален туризам во општина Зрновци
Програма за развој на туризмот во прекуграничниот регион на општините Симитли и Карбинци
Протокол за одредување на ниво на заразеност на пчелно семејство со крлеж по методата шеќер во прав

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...