Биолошка разновидност

При користење на сите сите документи од полето „Документи на програмата“ задолжително да се цитира изворот – Програма за зачувување на природата во Северна Македонија, финансирана од Владата на Швајцарија, а координирана од Фармахем.

Едукативни содржини и активности за деца со посебни потреби
Прирачник за подигнување и нега на садници од бела топола и врби
Биолошка разновидност по долниот тек на реката Брегалница
Рипариски појас по Долна Брегалница
Извештај за состојбата со заштитените подрачја во сливот на реката Брегалница
Биолошка разновидност во сливот на реката Брегалница
Пределска разновидност во сливот на реката Брегалница
Анализа на недостатоци во еколошки податоци и изработка на карта на еколошка сензитивност за подрачјето на сливот на река Брегалница - Интегрален извештај
Карта на еколошка сензитивност за сливот на реката Брегалница

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...