09
Апр
2021

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на услуги

Краен рок : 28.04.2021  Референтен број 03/07/267

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на услуги, со предмет:
„ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ВО РАМКИ НА ПООДЕЛНИТЕ КОМПОНЕНТИ НА ПРОГРАМАТА ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ НА ПРИРОДАТА“

Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија – излезна фаза (ПЗП), ги поканува заинтересираните субјекти да достават понуди во затворен коверт на начин опишан во тендерската документација, не подоцна од 28.04.2021 година до 15:00 часот, адресирани до ПЗП-излезна фаза, ул Кичевска бр.1, 1060 Скопје, со назнака “За Јавен повик (Реф. бр. 03/07/267)” . Финансиската понуда да биде изразена во МКД (без ДДВ).

Тендерската документација за јавниот повик, вклучувајќи ги и критериумите за евалуација се достапни на интернет страната на Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија: http://www.bregalnica-ncp.mk/javni-povici/.

Заинтересираните компании може да поставуваат прашања исклучиво во пишана форма на слeднава е-пошта: jasminka@bregalnica-ncp.mk најдоцна до 22.04.2021 година.

Програмските активности за дигитален маркетинг на Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија, Здружение Јадрена група на пчелари од брегалничкиот регион „Меден Исток“ Кочани (ЈГПБР „Меден Исток“) и Едукативниот центар за зачувување на природата во с.Негрево (ЕЦЗП) се спроведуваат во рамки на Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија – излезна фаза (ПЗП), проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (Swiss Agency for Development and Cooperation – SDC), координирана од „Фармахем” од Скопје

Тендерската документација за јавниот повик може да ја преземете на следниот линк.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...