28
Фев
2020

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за изработка на промотивни материјали

Краен рок : 18.03.2020  Референтен број 05-82/5/2020

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на услуги, со предмет:
„Подготовка на материјали за промоција на Источен плански регион како дестинација за еко туризам“

Центарот за развој на Источен плански регион (ЦРИПР) ги поканува заинтересираните субјекти да достават понуди во затворен коверт на начин опишан во тендерската документација, не подоцна од 18.03.2020 година до 15:00 часот, адресирани до ЦРИПР. Финансиската понуда да биде изразена во МКД (без ДДВ).  

Тендерската документација за јавниот повик, вклучувајќи ги и критериумите за евалуација се достапни на интернет страната на Цeнтарот за развој на Источен плански регион: http://www.eastregion.mk/ и Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија: http://www.bregalnica-ncp.mk/javni-povici/.

Заинтересираните компании може да поставуваат прашање исклучиво во пишана форма на слeднава е-пошта: silvana.blagonova@eastregion.mk најдоцна до 11.03.2020 година.

Програмската активност „Подготовка на материјали за промоција на Источен плански регион како дестинација за еко туризам“ се реализира во рамки на Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија – фаза 2, проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC).

Тендерската документација за јавниот повик може да ја преземете на следниот линк.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...