Month

март 2018

Се одржа првиот состанок на работната група за пилот регионалниот план за управување со шумите во горниот дел на реката Брегалница (Берово и Пехчево)

Изработката на пилот регионалниот план за управување со шумите во горниот дел на реката Брегалница (Берово и Пехчево) претставува една од главните...
Прочитај Повеќе

Рурален туризам

Анализата на поединечните карактеристики и самото поимно толкување на селскиот туризам, еко-туризмот, винскиот туризам, гастрономијата како туристички производ, ловниот туризам, риболовниот туризам,...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...