Зајакнување на капацитетите на ЦРИПР и општините во брегалничкиот регион за одржливо управување со природните ресурси

Ravna_reka

За успешно спроведување на ПЗП, како и одржливост на постигнатите резултати, значајна компонента е поддршката на активности за јакнење на капацитетите на Центарот за развој на Источниот плански регион (ЦРИПР) и општините од регионот, во делот на зачувувањето на природата и одржливото управување со природните ресурси. Досега преку ПЗП беа поддржани иновативни и креирани по мерка алатки и формати за учење, како и трансфер на знаење и искуства.Овој пристап ќе продолжи да се применува и понатаму со цел ЦРИПР и општините во иднина да бидат лидери во зачувувањето на природата во регионот, преку самостојно спроведување на проекти и активности.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...