Подигање на јавната свест за значењето на природните вредности

PZPM9

Програмата за зачувување на природата во Македонија посветува големо внимание на подигањето на јавната свеста за значењето на природните ресурси и можноста за нивно одржливо користење. Во првата фаза од ПЗП, беа развиени неколку различни алатки за различни целни групи и тоа: Facebook страна „Со грижа до бериќет“, Instagram профил, YouTube канал, електронски весник, а исто така беа организирани и специјални настани, кампањи и беа подготвени кратки видеа. Во втората фаза од ПЗП продолжува комуникацијата со јавноста преку инвентивни алатки кои ќе придонесат на прифатлив начин да го приближиме значењето на природата кон населението на брегалничкиот регион и пошироко.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...