Month

ноември 2015

Liliane Tarnutzer, Програмски менаџер на Швајцарската агенција за развој и соработка – SDC за Македонија во посета на Програмата за зачувување на природата – ПЗП

Во рамки на својата посета на Македонија, Liliane Tarnutzer, Програмски менаџер на SDC имаше можност да се запознае со резултатите од спроведувањето...
Прочитај Повеќе

Втора работилница во рамки на подготовка на Стратегијата за развој на туризмот во ИПР со акционен план (2015 – 2024)

Во Штип, на 31.10.2014 година се одржа втората работилница со заинтересираните страни за подготовка на Студијата за состојбата со потенцијалите за развој...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...