Month

септември 2015

Потпишани договорите за реализација на проекти за зачувување на природата во Брегалничкиот регион во рамки на вториот повик за Задруженија на ПЗП

На 30.09.2015 година во Виница беа потпишани договорите за спроведување на проекти меѓу Програмата за зачувување на природата во Македонија (ПЗП) и...
Прочитај Повеќе

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Реконструкција на старата училишна зграда во село Негрево-Општина Пехчево

Краен рок : 06.10.2015  Референтен број 09-1365/2 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, општина Пехчево објавува јавен повик за...
Прочитај Повеќе

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Регулација на река Киселица – општина Пробиштип

Краен рок : 16.09.2015 Референтен број 0205-269/2/2015 Центарот за развој на Источен плански регион објавува оглас за доделување на договор за јавна набавка на работи: Регулација...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...