Month

јули 2015

Јавен повик за спроведување на постапка за доделување на договор за набавка на работи: Санација и дислокација на десен колектор во село Оризари – општина Кочани

Краен рок: 27.07.2015  Референтен број 02/2015 Во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија, Центарот за развој на Источен плански регион...
Прочитај Повеќе

Отпочна реализацијата на проектите на општините за зачувување на природата во Брегалничкиот слив

На 10.07.2015година во Пехчево беа потпишани договорите за финансирање на предлог-проекти меѓу Програмата за зачувување на природата во Македонија (ПЗП) и 9...
Прочитај Повеќе

Изработка на Нацрт просторен план на Источниот плански регион

prostoren_plan1_1000x706

Просторниот план на Источниот плански регион е втор по важност стратешки документ по Просторниот план на Република Македонија. Во овој план, зачувувањето на биолошката разновидност ќе биде еден од основните столбови врз кои ќе се темелат насоките за идната правилна намена, уредување и управување со просторот на регионот. Со изработката на овој документ, Програмата ќе го поддржи и ќе го промовира концептот за одржлив развој во Источниот плански регион.  

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...