Month

јуни 2015

Работилница за „Анализа на недостатоци во еколошките податоци и изработка на карта на еколошка сензитивност за подрачјето на сливот на река Брегалница“

Во периодот од 23.06 до 25.06 2015 година во х.Клепало, Берово, се оддржа работилница  на тимот одговорен за изработка на програмската активност...
Прочитај Повеќе

Теренски предавања за студентите на Шумарскиот факултет во Скопје и инженерите од подружниците на ЈП Македонски шуми од Брегалничкиот слив

Во периодот од 9 до 11 јуни 2015 година во Брегалничкиот регион се реализираа третите теренски предавања за студентите на Шумарскиот факултет...
Прочитај Повеќе

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...