03
Nov
2013

„Изработка на Стратегија за развој на туризмот во ИПР со акционен план (2015 – 2024)“

Closing date : 18.11.2013  Reference No. 0205-275/3/2013

Центарот за развој на Источен плански регион објавува оглас за доделување на договор за јавна набавка за „Изработка на Стратегија за развој на туризмот во ИПР со акционен план (2015 – 2024)“ како дел од програмските активности на Програмата за зачувување на природата во Македонија. Повеќе информаци за огласот.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...