13
Мај
2013

Потпишан договор за Изработка на Стратегија за комуникација за Програмата за зачувување на природата во Македонија

Центарот за развој на Источен плански регион и Високата школа за новинарство и за односи со јавноста од Скопје на 13 мај 2013 година го потпишаа договорот за изработка на Стратегијата за комуникација за Програмата за зачувување на природата во Македонија. Со оваа Стратегија за комуникација за Програмата за зачувување на природата во Македонија ќе се определат комуникациските цели, пораките кои ќе се изнесуваат во јавноста, инструментите за комуникација, неопходните ресурси за реализација како и механизмите за набљудување и оценка на постигнатите резултати.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...