28
Јан
2013

Одржан првиот состанок на Управниот одбор на Програмата за зачувување на природата во Македонија

SC2На 28.01.2013 година се одржа првиот состанок на Управниот одбор на „Програмата за зачувување на природата во Македонија“ во Кочани. Управниот одбор на Програмата за зачувување на природата во Македонија е составен од претставници на: Министерството за животна средина и просторно планирање, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, Центарот за развој на Источен плански регион и SDC (SCO Mакедонија). Воедно на овој состанок свое учество имаа и претставниците на проектот „План за управување со речниот слив на реката Брегалница“. Претставниците на Проектниот тим за координација на Програмата го презентираа Годишниот оперативен план за 2013 година, по што беше усвоен од страна на членовите од Управниот одбор. Со усвојувањето на овој документ и официјално се потврдени активностите и приоритетите на кои ќе работи Програмата во текот на 2013 година.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...